Artikels Plaatsen
Image default
Hobby en vrije tijd

Café met of zonder overname te huur in Antwerpen

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je graag je eigen horecazaak uitbaten en dat in het mooie hartje van Antwerpen? Dan helpt NV Bastenie je graag om deze uitdaging te verwezenlijken en helpt je een café te vinden dat te huur staat in Antwerpen. Wat dacht je namelijk van de overname van een café in Antwerpen? Als caféuitbater kan je mensen een fijne avond bezorgen met een hapje en een drankje. Dit bedrijf helpt je om een café te vinden dat te huur staat in Antwerpen. Aan jou om ze even allemaal te vergelijken en te beslissen of de overname van een café in Antwerpen je kan interesseren.

Waarom deze firma inschakelen?

NV Bastenie is een familiebedrijf dat al sinds 1957 actief is om jou te helpen met het vinden van een café dat te huur staat in Antwerpen. Zij weten vrij snel wanneer er een café te huur staat en staan dan ook meteen aan je zij bij de zoektocht naar een geschikt pand. Er zijn twee manieren om de zaak die je interesseert over te nemen. Je kan hierbij kiezen om een café te huren in Antwerpen met of zonder overname. Wat houdt de volledige overname van een café in Antwerpen in? Wel, bij dit soort huurcontract neem je het café in zijn oorspronkelijke staat over. Concreet houdt dat in dat je je zal moeten focussen op dezelfde doelgroep en ook dezelfde drankjes dient te verkopen. Dat is niet het geval als je huurt zonder overname. In dat geval ben jij de eindbeslisser in alle opzichten.

Bekijk alle mogelijkheden

Wil je een nieuwe uitdaging aangaan en de uitbater worden van een café in Antwerpen dat klaar is voor overname? Wacht dan niet langer en schakel deze hulp in van deze firma om je op weg te helpen met je zoektocht. Stuur hen een e-mail of neem telefonisch contact met hen op als je graag meer wilt weten of beroep wilt doen op hun expertise en snelle service.