Artikels Plaatsen
Image default
Hobby en vrije tijd

Waarom een camper huren in West-Vlaanderen een goed idee is

Een camper huren zorgt ervoor dat je flexibele en vrij op avontuur gaat. Wil je een camper huren in West-Vlaanderen? Dan kun je terecht bij Quatquatre, gevestigd in Mol (provincie Antwerpen). Hier vind je volledig uitgeruste campers die gemaakt zijn voor avontuurlijke reizen door de ongerepte natuur. De campers zijn uitgerust met een tweepersoonsbed, kleine keuken en een buitendouche. Alle handige extra’s maken het mogelijk om off grid te kamperen en op avontuur te gaan. Naast de camper, kan je ook een uitgestippelde roadtrip boeken.

Flexibiliteit

Het grootste voordeel van een camper te huren in West-Vlaanderen is dat je volledig flexibel bent op reis. Je hoeft niet vooraf allerlei hotels te boeken, zodat je zeker weet dat je een slaapplek hebt. Met een camper heb je altijd een slaapplek bij je en ben je flexibel. Als het ergens bevalt blijf je een extra nacht en als het tegenvalt ben je zo weer weg. Je past je reisroute continu aan onderweg op basis van de omstandigheden.

Goedkoop

Door een camper te huren in West-Vlaanderen ben je vaak voordeliger uit. Een camper is accommodatie en reis in één, waardoor je slechts één bedrag voor je vakantie betaalt. Ook heb je de mogelijkheid om onderweg je eigen eten te bereiden – van ontbijt tot avondeten – waardoor je minder kosten maakt. En natuurlijk de mogelijkheid hebt om in de natuur te verblijven waar geen restaurants zijn.

Natuur beleven

De camper laat je natuur beleven op een manier die niet mogelijk is als je een hotel boekt. Je bent niet gebonden aan het openbaar vervoer of aan de plekken waar accommodaties te boeken zijn. Je gaat en staat waar je wilt in je camper en dat is een groot voordeel voor natuurliefhebbers. Je verblijft direct in de natuur en weg van andere mensen, waardoor je helemaal tot rust komt.

https://quatquatre.be/