Artikels Plaatsen
Image default
Huishoudelijk

De grasmaaier die u moet kopen

Wilt u graag een grasmaaier kopen die automatisch uw gras afdoet? Wat denkt u van een robotgrasmaaier? Als u op zoek bent naar een robotgrasmaaier, kwam u vast en zeker al de Robomow RK1000 tegen. Dat is namelijk dé robotgrasmaaier van het moment. Zoekt u een verdeler van deze grasmaaier? Dan raden wij u met veel plezier Alrobo aan. Zij zijn dé leverancier op vlak van robotmaaiers die u nodig hebt als u een vlekkeloze installatie van uw toestel wilt, mét advies op voorhand, volledig op maat van uw wensen en noden.

Een kwalitatieve robotmaaier

Als u voor dé robotmaaier van het moment, de Robomow RK1000 kiest, kiest u voor een uiterst stille grasmaaier. Zo kan u een middagdutje doen terwijl uw robot het gras afdoet. Uw gras is dan ook op zondag op z’n paasbest. Bovendien zullen de buren nooit klagen! De randen van uw gazon zullen, in tegenstelling tot met sommige andere robotmaaiers, ook netjes geknipt zijn. Dit dankzij de rand-maaifunctie, geïmplementeerd in deze robotmaaier. Het maaivlak zweeft, waardoor de robot geen moeite heeft om het reliëf van uw gazon afgemeten te volgen. Elk sprietje is zo even lang! De afgeknipte sprieten gras worden fijn gemaald en daarna uitgestrooid. Ze dienen op die manier als meststof voor uw gazon.

Bij dit bedrijf klopt u aan voor dé robotgrasmaaier van het moment

Uw gazon laten maaien door een robot, dat doet u met de Robomow RK1000. Voor de aankoop en de installatie moet u dan weer bij Alrobo zijn, dé leverancier van robotmaaiers in Vlaanderen. Zo zorgt u ervoor dat de installatie vlot verloopt én u bijstand krijgt tijdens en na de verkoop. Zij beantwoorden namelijk al uw vragen, geven u advies en als u dat wilt: een demonstratie van uw  toekomstige robot.

https://www.alrobo.be/