Artikels Plaatsen
Image default
Electronica en Computers

De ideale IT-partner

Wilt u dé ideale IT-partner in Waregem voor uw bedrijf? Of bent u als particulier op zoek naar een IT winkel of service? Wij raden u in beide gevallen Compu-IT aan. Zij zijn met meer dan twintig jaar ervaring en heel wat expertise dé ideale IT-partner, in Waregem én omstreken! Ze hebben een brede kennis, van netwerkbeheer en serverinstallaties tot de verkoop van computers en het design van uw website!

Begeleiding bij hardware en software

Deze specialisten weten van aanpakken en bieden u graag geduldige raad. Wilt u graag een PC kopen? Dan hebben ze heel wat leuke modellen in de aanbieding, uiteraard ook met de randtoebehoren die u nodig hebt. Hier geen verkooppraatjes om u zoveel mogelijk centen te doen uitgeven: ze raden u het toestel dat past bij uw gebruik aan, met enkel de randapparatuur die u ook daadwerkelijk ten volle kunt benutten. Bij reparaties horen trouwens niet enkel hardware reparaties; ok als u problemen hebt met uw software kan bij hen terecht voor een volledig onderhoud of een reparatie van uw toestel. Daarbij hoort ook een back-up maken. Ook als u uw PC niet bij hen, maar ergens anders hebt gekocht, bent u welkom voor een reparatie of onderhoud. Bij Compu-IT kan u ook terecht als bedrijf, bijvoorbeeld voor de uitrol van Office 365 voor al uw werknemers. Of om servers te installeren. Of om uw werknemers op welke manier dan ook te begeleiden. U leest het al: geen IT probleem te groot voor deze specialisten!

IT beheer van de bovenste plank

Of u nu een vaste IT-partner zoekt of gewoon een computer wilt kopen bij een winkel in de buurt van Waregem, wij kunnen u hoe dan ook Compu-IT aanraden. Zij staan u bij met raad en daad bij al uw aankopen, voeren ook herstellingen helemaal zelf en dit doen ze uiteraard bijzonder zorgvuldig. U leest meer over de diensten die ze leveren op de website of in de folder die u er kunt downloaden.