Artikels Plaatsen
Image default
Beauty en verzorging

De plastisch chirurg die u nodig heeft voor borstchirurgie

Zou u graag een beroep doen op een ervaren plastisch chirurg om uw borsten te laten vergroten? Dan zit u goed bij de gespecialiseerde artsen van Clinic 12B in Antwerpen. Zij zijn expert op het gebied van plastische, reconstructieve en esthetische borstchirurgie. U kunt in een vertrouwelijke sfeer kennismaken met de verschillende specialisten. Het is namelijk zeer belangrijk om u steeds op voorhand zeer goed te informeren voor zulke ingrepen. Ze geven u voldoende informatie en een eerlijk antwoord op al uw vragen. Bovendien behandelen ze elke patiënt met op een professionele manier en met bijzondere aandacht voor discretie.

Vertrouw op de chirurgen voor het gewenste eindresultaat

Bent u nog op zoek naar de ideale chirurg om uw borsten professioneel te laten vergroten? Doe dan een beroep op de kennis en expertise van Clinic 12B in Antwerpen om u hierbij te begeleiden. Hier vindt u op elk van uw vragen een duidelijk antwoord en het resultaat waar u van droomt. Als u niet tevreden bent van uw borsten of u wilt een reconstructie laten uitvoeren na een amputatie of door een afwijking, kunt u bij de specialisten in borstchirurgie terecht. Reken op het deskundig advies van de artsen om deze ingreep tot een goed einde te brengen. U kunt bij een reconstructie steeds kiezen tussen een herstelling met eigen weefsel of met niet-eigen materiaal. Beide ingrepen hebben voor en nadelen die telkens uitgebreid met de patiënt overlopen worden zodat u van alles op de hoogte bent. Op die manier wordt dan de ingreep gekozen die voor uw situatie het beste lijkt.

Kies voor een professioneel chirurg

Deze praktijk in Antwerpen biedt u de beste en meest persoonlijke aanpak die noodzakelijk is bij dergelijke ingreep. De specialisten houden er niet enkel rekening met de operatie zelf, maar ook met uw mentaal welzijn en bijzondere wensen. Zij helpen u opnieuw van uw lichaam houden op een manier die u zelf nooit had durven dromen. Laat u daarom professioneel begeleiden door een expert in borstchirurgie om uw borsten te laten vergroten of reconstrueren.