Artikels Plaatsen
Image default
Beauty en verzorging

Deze juwelier in Bonheiden is ook een goudsmid

Een goudsmid is in principe een metaalbewerker. Hij of zij is specialist in het ontwerpen en maken van juwelen, gebruiksvoorwerpen en kunstvoorwerpen uit edele metalen. Een goudsmid maakt gebruik van verschillende technieken bij het maken van sieraden. Na het smelten, gieten, solderen en zetten van het metaal, heeft u een prachtig juweel. Daarnaast kan een goudsmid ook uw sieraden herstellen of aanpassen naar uw wens. Bij Juwelier De Laet in Bonheiden kunt u zowel terecht voor de aankoop van nieuwe juwelen, als voor herstellingen en aanpassingen van uw eigen sieraden.

De diensten waarvoor u terechtkunt bij deze juwelier

Naast de aankoop van juwelen, kunt u ook op deze juwelier in Bonheiden rekenen voor herstellingen, aanpassingen en eigen projecten. Met meer dan 50 jaar ervaring zit u goed bij juwelier De Laet. Bij een herstelling gaan ze zo voorzichtig te werk om de oorspronkelijk staat zoveel mogelijk te benaderen. Ook voor een algemeen nazicht kunt u terecht bij deze juwelier. Ze raden aan om minstens één keer per jaar langs te komen, zodat ze er op tijd bij zijn in geval van slijtage. Aanpassingen en transformaties van juwelen zijn vaak noodzakelijk. Stel dat u een juweel kreeg als erfstuk, maar hij past niet goed. Het zou toch zonde zijn om hier niks mee te doen? Vader en zoon De Laet weten hier wel weg mee. Trouwringen omvormen tot één geheel, een ring omvormen tot een ketting of een ashangertje maken van bestaande juwelen, ze kunnen het allemaal. Tot slot kunt u ook in het atelier van deze juwelier in Bonheiden terecht voor een gepersonaliseerd project. Spring gerust binnen met een eigen ontwerp en ze creëren voor u een juweel volledig naar uw wens.

Eén adres voor al uw projecten

Voor eender welk project dat met juwelen en sieraden te maken heeft, kunt u dus terecht bij deze juwelier in Bonheiden, vlakbij Keerbergen. Ze helpen u zowel verder met de aankoop van nieuwe juwelen als trouwringen en horloges, maar ook voor aanpassingen aan uw sieraden kunt u op juwelier De Laet rekenen. Surf naar www.juwelierdelaet.be en ontdek wat ze allemaal voor u kunnen doen.