Artikels Plaatsen
Image default
Beauty en verzorging

Kies voor permanente laserontharing met de Soprano SHR in Antwerpen

Bij Solar zonnestudio maken ze gebruikt van de Soprano SHR. Dit toestel wordt in Antwerpen gebruikt voor laserontharing met een definitief resultaat. Als u dus voorgoed komaf wilt maken met ongewenste haren, dan is een bezoekje aan deze studio wel echt aan te raden. Uw haren worden simpelweg weggelaserd. Het voordeel aan deze techniek is, dat hij geschikt is voor alle soorten huidtypen. Of u nu een lichte of donkere huid heeft, een droge of vochtige, deze techniek werkt bij iedereen. Ontdek via solarzonnestudio.com meer over deze lasertechniek of ga hem gewoonweg zelf ervaren.

Hoe gaat dit bedrijf te werk om te ontharen?

Zoals al eerder werd gezegd, is dit een laserbehandeling. Dit wilt niet zeggen dat u pijn moet ervaren. Deze techniek werkt namelijk alleen maar op de haarfollikel en niet op het weefsel eromheen. Dit telkens met een lage dosis waardoor de behandeling zeer comfortabel is en ook geschikt voor de wat gevoeligere gebieden, zoals de bikinilijn. Bovendien zorgt deze techniek voor een schitterend resultaat, waar u zeer blij mee zult zijn. Als u uw benen bijvoorbeeld heeft laten ontharen door de laserontharing in Antwerpen, dan is een bezoekje aan de zonnebank ook geen slecht idee. Dankzij de zonnebank in Antwerpen kunt u uw net onthaarde huid meteen een mooie kleurtje geven terwijl u heerlijk ontspant.

Ga langs in deze studio voor mooie gladde benen

Wilt u gaan voor mooie gladde en bruine benen of oksels zonder haar, laat dan een laserontharing uitvoeren in Antwerpen, gevolgd door een bezoek aan de zonnebank. De medewerkers van deze firma zullen u met veel plezier informeren en verzorgen uw huid met grote zorg. Als u met vragen zit, kunt u deze best stellen door hun contactformulier in te vullen of even telefonisch contact op te nemen. U zult snel een reactie mogen ontvangen.