Artikels Plaatsen
Image default
Auto's en Motoren

Deze garage nabij Balen is dé plek waar u moet zijn

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehandsauto? Of wilt u uw huidige auto laten repareren? Autocenter Meeus in Mol is er voor u. Deze garage in de buurt van Balen heeft een ruim assortiment aan Hyundai-auto’s en mag zich een officiële Hyundai-dealer noemen. Bovendien biedt het bedrijf een ruim aanbod aan Hyundai-accessoires voor uw auto aan. Tevens staat deze garage nabij Balen ook steeds klaar voor jaarlijks onderhoud, waardoor u altijd veilig de weg op kunt.

Over het bedrijf

Autocenter Meeus is opgericht door Benny Meeus, die al meer dan 20 jaar ervaring heeft in de autosector. Na het afronden van zijn studies autotechniek, besloot hij in 2010 om een garage in de buurt van Balen op te richten. Ook zijn vrouw Ann sloot zich hierbij aan. Waar het bedrijf in eerste instanties auto’s van alle merken verkocht, besloot het later om zich te specialiseren in het merk Hyundai.

De diensten

Deze specialist heeft een grote showroom waar Hyundai-auto’s van alle soorten en maten te vinden zijn, zowel nieuw als tweedehands. Bovendien kunt u bij deze expert terecht voor reparaties of onderhoud aan uw huidige auto, ongeacht van welk merk deze is. Tevens biedt het bedrijf een uitgebreide bandenservice aan, waarbij uw bandenspanning wordt gecontroleerd en u wordt geadviseerd over welke banden het best bij uw wagen passen. Tot slot zit u hier ook goed voor onderhoud van uw airco.

Geniet van goede service

Goede service staat bij Autocenter Meeus in Mol hoog in het vaandel. Niet voor niets is het bedrijf uitgeroepen tot vriendelijkste garage in de buurt van Balen. Na een reparatie of onderhoud bent u ervan verzekerd dat uw auto volledig in orde is en u veilig kunt rijden. Het personeel is dan ook erg vakkundig en wordt voortdurend bijgeschoold. Tevens wordt er continu gezocht naar de nieuwste technieken. Heeft u nog vragen? Neem dan snel contact op met de deskundige medewerkers.

https://autocentermeeus.be/