Artikels Plaatsen
Image default
Bedrijven

Een evenementenlocatie in Turnhout met catering op maat

Geef jij binnenkort een event en ben je nog op zoek naar de juiste evenementenlocatie in Turnhout? Dan sturen we je graag in de richting van WIMEC. Hier vind je maar liefst zes zalen die geschikt zijn voor heel wat verschillende soorten evenementen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan vergaderingen en meetings, of bedrijfsfeesten en recepties. Het kan allemaal op deze locatie. Bovendien voorzien ze ook telkens catering op maat als jij dat wenst.

Alles op vlak van catering wordt voor jou geregeld

Of jij nu op zoek bent naar een vergaderzaal in Turnhout of eerder een feestzaal, op deze locatie kan elke zaal getransformeerd worden tot de geschikte ruimte die jij nodig hebt voor jouw event. Dit bedrijf werkt samen met heel wat lokale cateraars, dus er wordt steeds lekker en vers eten voorzien op jouw evenement. Als je dat wenst kan je ook een zaal huren met gebruik van eigen catering. Zo niet, dan verzorgt het bedrijf voor jou alles van eten en drinken tot in de puntjes. Je kan de deelnemers van jouw evenement verwelkomen met koffie, snacks aanbieden tijdens de pauzes, een lunch voorzien of zelfs een heerlijk diner om de dag af te sluiten. Zelfs een ontbijt kunnen zij voor jou regelen. Heel de dag lang worden jij en je mensen verwend met heerlijk eten en drinken. Standaard dranken zoals koffie, thee en frisdranken zijn steeds aanwezig. Verkies jij een uitgebreider aanbod met specialere dranken? Dan kan ook dat geregeld worden als je dit op voorhand bespreekt met het team van deze evenementenlocatie in Turnhout.

Neem tijdig contact op

Bij WIMEC spelen ze graag zo goed mogelijk in op al jouw wensen en behoeften. Aarzel dus zeker niet om deze zaken door te geven en dan kan het team op voorhand al even kijken wat ze voor jou kunnen voorzien en regelen. Neem eenvoudig contact met hen op via de website. Het huren van een evenementenlocatie in Turnhout was nog nooit zo gemakkelijk!