Artikels Plaatsen
Image default
Bedrijven

Reken op deze strooi- en winterdienst in Oost-Vlaanderen

Wie op zoek is naar een degelijke winterdienst voor het leveren van strooizout en het ruimen van sneeuw in Oost-Vlaanderen, moet bij Winter Services zijn. Dit bedrijf heeft al vele jaren ervaring in dit vakgebied en ze helpen u dan ook graag verder in deze regio, of elders in België. Tijdens de wintermaanden kunt u zich geen betere partner wensen voor het veilig maken van wegen en terreinen. U kunt op 24/7 op hun service rekenen, tussen 1 november en 31 maart. U kunt hen inschakelen op aanvraag, maar u kunt ook een abonnement nemen waarmee u telkens voorrang krijgt bij dringende interventies en barre weersomstandigheden.

Ze staan steeds voor u klaar

Viel er ’s nachts veel sneeuw of werd er vorst voorspeld tijdens het weerbericht? Dan is het belangrijk om op tijd in actie te komen en de nodige maatregelen te treffen. Het is natuurlijk nodig dat de toegangswegen, uw bedrijfsterrein en de parking van uw bedrijf veilig en vlot te bereiken zijn. In dat geval kunt u steeds rekenen op deze winterdienst in Oost-Vlaanderen om sneeuw te komen ruimen en strooizout te leveren. Vaak is het een combinatie van deze twee diensten die u nodig heeft. Na het ruimen van sneeuw blijft er namelijk nog een gladde onderlaag over, waar zout op gestrooid moet worden om ongelukken te vermijden.

Kwaliteit en de beste service

U kunt dit bedrijf steeds inschakelen voor het veilig maken van openbare of privé-wegen, voetpaden, parkings, bedrijfsterreinen, en nog veel meer. Ze hebben de nodige voertuigen en het juiste materiaal om alle wegen veilig te maken voor u. Bovendien zijn ze constant bereikbaar en kunt op hen rekenen in heel België. Dus, heeft u nood aan een winterdienst voor het regelen van strooizout in Oost-Vlaanderen of elders in de regio. Schakel dan snel Winter Services in. Neem contact met hen op en ontdek alle mogelijkheden.