Artikels Plaatsen
Image default
Industrie

Een palletwikkelaar kopen: de beste investering voor uw productie

Door een automatische palletwikkelaar te kopen, helpt u uw bedrijf op weg naar efficiëntie. Wie houdt er niet van het idee om meer werk gedaan te krijgen in minder tijd? Uw operators hoeven niet te wachten op het starten en stoppen van wikkelcycli. Bij het plaatsen van een pallet op een transportband of het trekken aan een koord start en stopt het wikkelen automatisch. Door de draagbare automatische palletwikkelaar te kopen bij GilPack verhoogt u de productiviteit en profiteert u van een grote besparing op zowel materiaal- als arbeidskosten. Lees dit artikel snel verder om te weten te komen hoe een palletwikkelaar kopen alleen nog maar meer aantrekkelijker kan worden.

Geniet van een hogere winst

Hoewel er in eerste instantie kapitaalinvesteringen nodig zijn wanneer u een geautomatiseerd verpakkingsmachines wilt kopen voor uw proces, moet dit zorgvuldig worden overwogen. Het is belangrijk om te berekenen wat uw huidige kosten zijn in termen van productiesnelheden, personeelskosten, product defecten, RSI-claims, enzovoort. Zonder een volledig beeld van uw huidige kosten en kennis van de toegevoegde waarde van verhoogde productiesnelheden die een geautomatiseerde verpakkingsmachines kopen zou brengen, is het onmogelijk om een ​​volledig beeld te krijgen van hoe snel uw kapitaalinvestering zichzelf zal terugbetalen. Als u graag advies wenst te krijgen die betrekking heeft op dit vraagstuk, aarzel dan niet om contact op te nemen met de specialisten van GilPack. Deze experts staan klaar om u te informeren over de beste machines die aansluiten op uw wensen, evenals om het meest eerlijke advies te geven over de voordelen van iedere machine voor uw productie.

Waarom u een palletwikkelaar nodig heeft

Een groot voordeel van automatische verpakkingsmachines kopen, is de tijdwinst voor uw medewerkers. Voorafgaand aan geautomatiseerde palletwikkelaars moesten arbeiders dit werk met de hand uitvoeren. Terwijl arbeiders nog steeds kwaliteitswerk verrichten, waren ze niet in staat om de goederen zo strak of snel in te pakken als geautomatiseerde en semi-automatische foliewikkelaars. Het gebruik van machinaal bediende palletwikkelaars vermindert niet alleen de hoeveelheid rekfolie die u moet gebruiken, maar vermindert ook het aantal repetitieve letsels op de werkplek waaraan werknemers worden blootgesteld. Neem snel contact op met dit bedrijf als u interesse heeft in een palletwikkelaar.