Artikels Plaatsen
Image default
Dienstverlening

Een tattoo in de stijl Chicano laten zetten bij deze tattooshop in Antwerpen

Wil jij graag een tattoo in de stijl Chicano laten zetten in een erkende tattooshop die gelegen is in de stad Hasselt of Antwerpen? Dan is Cirusso Art het adres waar jij moet zijn. Chicano is een verwijzing naar Mexicaanse immigranten die in Amerika terechtkwamen. Vroeger werd dit als scheldwoord gebruikt. Ondertussen is het sterk geëvolueerd tot een term die met trots gedragen mag worden en een stijl waar naar vernoemd wordt in tattoos. Het heeft typerende kenmerken die goed te herkennen zijn.

De oorsprong van Chicano

Chicano is een stijl van tattoos waarvan de oorsprong ligt in gevangenissen. De eerste designs, vaak een afgebeelde vrouw met de dood in de ogen, werden namelijk gezet bij gevangenen. De representatie van de dood die je in deze tattoo terugvindt wordt goed overgebracht door de artiesten die deze bij jou kunnen zetten in deze tattooshop in Antwerpen of Hasselt. De dood was namelijk een belangrijk thema in Mexico en werd afgebeeld door onder andere schedels, clowns en geld. Een Chicano-tattoo wordt vaak geplaatst op de bovenarm om van daaruit verder te evolueren tot een sleeve. Maar ook op je benen is het mogelijk een design in deze stijl te verkrijgen. Deze ontwerpen geven bovendien vaak realistische beelden weer, een representatie die niet eenvoudig is om te zetten. Daarom is het belangrijk dat u hiervoor naar een gekwalificeerde tattooshop gaat, zoals deze in Antwerpen en Hasselt, zodat u erop kan vertrouwen dat jouw tattoo het gewenste resultaat krijgt.

Ga voor een sprekend tattoodesign

Spreekt de stijl van een Chicano-tattoo jou sterk aan en wil jij graag een ontwerp in deze sprekende stijl laten zetten? Dan doe je er goed aan om hiervoor naar Cirusso Art te stappen. Zij begeleiden je in het uitwerken van jouw ideeën en het neerzetten van een sterk concept dat visualiseert wat jij wilt vertellen met jouw tattoo. Laat deze artiesten een perfect design uitwerken en vertrouw op hun expertise en handvaardigheid voor jouw tattoo in Hasselt.

https://cirusso.com/