Artikels Plaatsen
Image default
Telefonie

Het herladen van jouw Base beltegoed

Er zijn meerdere operatoren te vinden in Nederland. Wanneer jouw operator Base is, kun je gemakkelijk jouw Base beltegoed herladen via het internet. Na het lezen van dit artikel zul je meer inzicht hebben in het herladen van jouw Base beltegoed en hoe lang jouw Base beltegoed mee kan gaan nadat je hem hebt aangeschaft. Het maakt niet uit of je goed of slecht bent met technologie, want Base herladen is nog nooit zo gemakkelijk geweest als op dit moment. Mocht je er toch niet uitkomen, vraag dan een vriend of familielid om hulp om jouw beltegoed te herladen via het internet. 

Volg deze stappen op jouw Base te herladen

Indien jij iemand bent die niet van abonnementen houdt, is een Base prepaid simkaart heel handig voor jou. Op die manier zit je namelijk niet vast aan een abonnement en kun je zo vaak als je wil jouw beltegoed herladen en dus ook zoveel bellen als je wilt.

 

Om jouw Base prepaid te herladen, wil je eerst een herlaadbedrag aanschaffen. Nadat je dat hebt gedaan, zul je een code ontvangen. Wanneer je die code hebt ontvangen, wil je ‘TOPUP’ sms’en met de ontvangen code naar 1912. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Indien dit succesvol is gelukt, zul je weer kunnen bellen. 

Geldigheidsduur van jouw Base beltegoed

Een vaak gestelde vraag is vaak hoe lang jouw Base beltegoed geldig is. Je kan tot 12 maanden lang gebruik maken van jouw beltegoed. Indien jij na die 12 maanden nog beltegoed over hebt, zal je dat kwijtraken. Je krijgt dan ook als tip om al jouw beltegoed helemaal op te maken, want je kunt altijd nieuw beltegoed aanschaffen zonder enkele problemen.

 

Wanneer je gratis belminuten hebt ontvangen door herladen of eventuele speciale acties, zul je die na 30 kwijtraken. Dus dat betekent dat je die belminuten binnen 30 dagen geheel wil opmaken, maar het zou niet ernstig zijn als je dat niet doet aangezien je er niet voor hebt hoeven te betalen. 

https://www.herladen.be