Artikels Plaatsen
Image default
Telefonie

Kun je een gsm hoes als accessoire gebruiken?

Vandaag de dag zijn smartphonehoesjes veel meer dan alleen een cover die je telefoon zo goed mogelijk bescherming moet bieden. Een hoesje voor telefoon heeft tegenwoordig tal van handige functies, zodat je deze prima als een handige accessoire bij je toestel kunt gebruiken. Maar hoe precies dan? Wat maakt telefoonhoesjes nuttig als extra accessoire bij je mobiele telefoon? We leggen het in dit blog aan je uit.

Een hoesje met een koord: dat is handig!

Een van de grote trends is momenteel om een telefoonhoesje te gebruiken die je via een koordje om je nek kunt hangen. Zo kun je je toestel niet kwijtraken en, ook dat is praktisch, heb je je smartphone altijd dicht bij je. Met name tijdens stapavondjes is zo’n Galaxy S22 hoesje voorzien van een draagkoord handig en praktisch. Je toestel kan dan namelijk niet ontvreemd worden door zakkenrollers. Verder kun je met een koord aan je mobiele telefoon deze ook, net als bij schoudertassen, over je schouder hangen.

Een stijlvol en gepimpt hoesje staat elegant

Telefoonhoesjes worden tegenwoordig ook steeds vaker ingezet als stijlicoon, waarmee de eigenaar kan laten zien waar hij of zij voor staat. Zo kiezen vrouwen die elegant voor de dag willen komen bijvoorbeeld voor fraaie leren hoesjes, die voorzien zijn van fraaie foto’s en/of patronen. Je kunt zelfs hoesjes kopen met kleine diamantjes erin. Het is maar net wat je wilt: de mogelijkheden om jouw hoesje te personaliseren zijn legio!

Pas op de plaats met een smartphonehoesje

Last but not least zijn telefoonhoesjes handige accessoires, omdat ze praktische voordelen hebben. De opbergruimte voor pasjes, kleine fotootjes en los geld is namelijk erg handig. Kies wel voor een sterk hoesje, waar jouw pasjes en spullen goed in opgeborgen kunnen worden. Bij kwalitatief mindere hoesjes loop je het risico dat je spullen uit de vakjes kunnen glippen. Bekijk nu het aanbod smartphonehoesjes van een specialist!