Artikels Plaatsen
Image default
Dienstverlening

Hier kunt u terecht voor verzekeringen voor uw bedrijf in Diest

Bij een bedrijf leiden komt enorm veel kijken. Er zijn ook bijzonder veel dingen die mis kunnen gaan. Om zich hiertegen te wapenen, is het best om de nodige verzekeringen voor uw bedrijf af te sluiten. Een uitstekende verzekeringsmakelaar in Diest is Laevers Verzekeringen. Niet alleen bieden ze een bijzonder ruim aanbod aan verzekeringen aan, u bent bij hen ook zeker van een professionele en hartelijke service. Kortom, voor verzekeringen voor uw bedrijf vindt u geen beter adres in Diest.

De beste verzekeringen voor bedrijven

Aangezien het runnen van een bedrijf enorm veel aspecten omvat, zijn er ook een groot aantal verzekeringen voor bedrijven. Niet alle verzekeringen zijn echter even interessant voor elk bedrijf. Bij deze makelaar uit Diest bieden ze de volgende verzekeringen voor bedrijven aan:

–          Omniumverzekering

–          Autoverzekering

–          Bestelwagenverzekering

–          Vrachtwagenverzekering

–          Brandverzekering

–          Rechtsbijstandverzekering

–          Bedrijfsschadeverzekering

–          BA-verzekering voor ondernemingen

–          Alle bouwplaatsrisicoverzekering (ABR)

–          BA-verzekering voor bestuurder van rechtspersoon

–          Polis “lichamelijke ongevallen”

–          Gewaarborgd inkomen

–          Individuele pensioentoezegging (IPT)

–          Vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen (VAPZ)

–          Hospitalisatieverzekering

–          Groepsverzekering

–          Arbeidsongevallenverzekering

Hoe weet u nu welke verzekeringen voor uw bedrijf het beste zijn? De experts van deze makelaar helpen u graag bij het maken van uw keuze. Dankzij hun jarenlange ervaring weten ze perfect welke verzekeringen voor welke bedrijven het meest interessant zijn en kunnen ze u van professioneel advies voorzien. Zo zijn u en uw bedrijf optimaal beschermd tegen alle mogelijke calamiteiten en hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken.

Neem vandaag nog contact met hen op

Wilt u uw bedrijf in de omgeving van Diest beschermen met de nodige verzekeringen? Contacteer deze experts dan snel om een afspraak te maken. Afspraken kunnen ook buiten de kantoren en op een locatie naar keuze. U kunt erop rekenen dat deze specialisten alleen maar het beste voor hun klanten willen en dus hun uiterste best voor u gaan doen.