Artikels Plaatsen
Image default
Woning en Tuin

Hoe kunt u Quick Step laminaat efficiënt leggen?

Een vloer van Quick Step laminaat heeft meerdere voordelen, waaronder de eenvoudige plaatsing van het laminaat. Quick Step maakt op het vlak van laminaat namelijk gebruik van Uniclic of Uniclic Multifit systemen, waardoor uw vloer zonder al te veel moeite geplaatst kan worden. U kunt er natuurlijk voor kiezen om een expert de vloer te laten leggen, zoals het Laminaat & Parket Depot te Stabroek, voor een perfecte plaatsing van uw vloer en voor levenslange garantie op die plaatsing. U kunt echter ook eenvoudig zelf uw vloer plaatsen. Hoe doet u dit echter?

Drie makkelijke manieren van Quick step laminaat plaatsen

Het Quick step laminaat uit Stabroek werkt met een eenvoudig kliksysteem. Hierdoor kunt u uw laminaat op drie wijzen plaatsen. U kunt kiezen voor de wentel en klik. Hierbij klikt u de planken in elkaar langs de lange en korte kant van de plank. U kunt ook het laminaat horizontaal invoegen. Dit is de perfecte oplossing voor plaatsing op de moeilijke plekken of op plaatsen waar u moeilijk kunt wentelen. Een derde manier van het plaatsen van Quick Step Laminaat is de schuif en klik manier. Klik hierbij de plank aan de lange kant op zijn plaats en schuif de korte kant op zijn plaats tegen het vorige paneel en druk naar beneden. De laatste methode wordt vooral gebruikt bij de Quick step Exquisa laminaatvloeren.

Waarom is het Uniclic systeem van Quick Step laminaat geweldig?

De plaatsing van Quick Step laminaat heeft meerdere voordelen, waaronder het handig Uniclic of Uniclic Multifit systeem. Waarom is dit systeem zo handig?

  • Naadloze plaatsing laminaat: open voegen en naden bestaan niet meer, waardoor hier geen vuilophoping kan plaatsvinden
  • Snelle plaatsing van uw vloer
  • Makkelijke plaatsing maar ook makkelijk losse planken te vervangen of verplaatsen
  • Zowel rechtshandigen als linkshandigen kunnen de vloer makkelijk leggen
  • Perfecte horizontale vloer waardoor er geen niveauverschillen zullen zijn en er dus geen slijtage aan de randen is

 

Contacteer de medewerkers

Heeft u interesse in een vloer van Quick Step Laminaat? Neem dan gerust contact op met de deskundige medewerkers. Zij helpen u graag verder zodat u zeker de juiste vloer kiest voor uw woning.

https://www.parketdepot.be/nl