Artikels Plaatsen
Image default
Beauty en verzorging

In deze privékliniek laat u gerust een borstvergroting uitvoeren

Bij Mediclinic in Oud-Heverlee kan u terecht wanneer u een ervaren privékliniek zoekt voor een esthetische ingreep of dermatologie. Zij zijn actief sinds 2015 en bieden een totaalservice aan. In deze privékliniek kan u terecht voor plastische chirurgie aan borst, gezicht, lichaam en ogen.

Voor al uw esthetische en lichamelijke onzekerheden kan u terecht op één adres

Naast plastische chirurgie voert deze privékliniek ook dermatologische behandelingen uit met lasers en injectables. Daarbovenop bieden zij ook nog eens medische wellness aan. Qua oogchirurgie hebben zij een eigen oogheelkundig centrum in huis. Om het plaatje af te maken, bieden zij ook behandelingen binnen de reproductieve geneeskunde aan, zoals in-vitrofertilisatie of hormonale kuren. Misschien bent u nu overdonderd door het aanbod, maar u kan er zeker van zijn dat elke afdeling gespecialiseerde artsen onder de arm neemt. Zo bent u zeker dat elke ingreep van de hoogste kwaliteit is en u naar huis gaat met het gewenste resultaat. Een veilige borstvergroting of andere ingreep draait natuurlijk niet enkel om de ervaring van de arts. In deze privékliniek werken ze met borstimplantaten die niet kunnen lekken en voldoen aan de strenge Europese normen. Daarnaast beschikken zij over de nieuwste technologieën en een ultra moderne infrastructuur die bacteriën en andere ziektekiemen geen kans geeft te overleven of zelfs in de operatiezaal te komen. Ook na de ingreep kan u rekenen op de expertise van de medewerkers voor een zorgeloze revalidatie. Naast borstvergrotingen voeren zij ook verkleiningen en reconstructies van de borst en tepels uit.

Vind hier een geschikte arts

Dankzij de jarenlange ervaring en expertise van de artsen in deze privékliniek kan u met een gerust hart een afspraak maken voor die borstvergroting. De plastisch chirurg zal alle details met u bespreken voor de ingreep plaatsvindt, zodat u van alles op de hoogte bent. Op hun site vindt u al voor- en na-foto’s van vorige ingrepen en alle contactgegevens die u nodig hebt om een afspraak te maken. Twijfel niet en ga vlug kijken!