Artikels Plaatsen
Image default
Auto's en Motoren

Is een navigatie zoals TomTom nog nodig met de laatste telefoons?

Een TomTom in de auto: in hoeverre is dit nog nodig? De meeste telefoons hebben een kaart waarin routebeschrijvingen kunnen worden gevoerd. Zo kom je gemakkelijk op de plek van bestemming, zonder dat je een TomTom nodig hebt. Toch kan het wel degelijk handig zijn om een goede navigatie in de auto te hebben. Er zijn een aantal voordelen aan een TomTom die ervoor zorgen dat dit apparaat onmisbaar is in de auto.

 

Waarom een TomTom toch handig is

Om te beginnen kun je je telefoon in de auto ook gebruiken voor andere zaken, zoals het afspelen van muziek. Wanneer je zowel muziek afspeelt en tegelijkertijd gebruik maakt van de navigatie je telefoon, kan dit vervelend zijn. Wanneer de stem van de navigatie spreekt, wordt het geluid van de muziek gedempt. Met een TomTom kun je de telefoon gebruiken voor het afspelen van muziek en de TomTom voor de navigatie. Een ander voordeel van de TomTom is dat je telefoon minder snel leeg zal gaan. Een navigatie slurpt batterij van je telefoon, en dit kan nadelig zijn. Een TomTom zit via de auto opgeladen en zal dus niet leegraken.

 

TomTom in het buitenland

Een TomTom is vrijwel altijd up to date en is ook in het buitenland extra handig. Een telefoon kun je in de meeste gevallen ook goed gebruiken in het buitenland, maar door bovenstaande punten is het toch handig om een TomTom bij de hand te hebben. Wat vinden anderen van TomTom? Lees de ervaringen en reviews van TomTom hier.