Artikels Plaatsen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Je partner voor een discrete ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding binnen je bedrijf; het is een onaangename, maar soms noodzakelijke klus die je het beste overlaat aan een professional met kennis van zaken. Ben jij nog op zoek naar een partner die deze klus correct, maar vooral ook discreet uitvoert? Dan kan je voor jouw bedrijf terecht bij Valor Services Group, de expert in faciliteitenservices voor bedrijven in België. Het bedrijf biedt een ruime dienstverlening aan omtrent hygiëne, waaronder een professionele ongediertebestrijding. Lees verder en ontdek er meer over!

Preventie en bestrijding van ongedierte binnen je bedrijf

Valor Services Group biedt zijn klanten een professionele service aan voor het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Daarbij gaan de werknemers van dit bedrijf zeer discreet te werk, volgens de HACCP-normen voor een doeltreffend resultaat. Zo kan jij binnenkort weer veilig en hygiënisch aan het werk. Da Valoristen komen bovendien ook langs voor een periodiek onderhoud om ongedierte weg te houden. Ongediertebestrijding doet het bedrijf voor een ruime gamma aan ongedierte. Denk hierbij aan onder meer: 

  • Kakkerlakken
  • Muizen en ratten
  • Wespen
  • Vlooien
  • Fruitvliegjes

 

Ontdek de ruime dienstverlening van het bedrijf

Naast ongediertebestrijding, biedt Valor Services Group nog andere diensten aan voor zakelijke klanten. Als je dit bedrijf inschakelt, ben je dan ook steeds verzekerd van een hygiënische werkomgeving volgens de geldende normen. Zo behoort ook het reinigen van professionele dampkappen in de horeca en grootkeukens tot de mogelijkheden, net als een dieptereiniging van koelcellen en sanitair en veel meer. Wil je meer weten over het reinigen van dampkappen of de ongediertebestrijding van Valor Services Group? Dan vind je op de site van het bedrijf meer informatie. Hier vind je tevens de nodige gegevens om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Heb je toch nog vragen? Dan kan je rechtstreeks contact opnemen met de behulpzame medewerkers van het bedrijf.