Artikels Plaatsen
Image default
Eten en drinken

Kies voor een professionele traiteur op uw bedrijfsfeest en geniet van heerlijke hapjes

Het bedrijfsfeest, daar kijken uw werknemers elk jaar weer naar uit. U als werkgever misschien wat minder, want er komt heel wat werk kijken bij de organisatie ervan. JÖRD uit Antwerpen neemt u graag een deel van het werk uit handen en verzorgt als traiteur heerlijke hapjes en andere lekkernijen voor uw personeel. Bij een geslaagd bedrijfsfeest hoort namelijk eten, en dat is waar deze traiteur voor zorgt, helemaal volgens uw wensen. Zo kiest u een menu dat past bij de stijl van uw bedrijf en feest. Organiseert u een formeel feest met een driegangenmenu? Of net een informele bedoening waarbij iedereen mag kiezen uit het uitgebreide buffet?  Of kiest u voor een walking dinner met lekker hapjes en kleine gerechten? Bij JÖRD luisteren ze graag naar uw wensen om deze vervolgens te realiseren.

Kies voor heerlijke smaken

Als traiteur voor uw bedrijfsfeest, kenmerkt JÖRD zich niet enkel door zijn veelzijdigheid en flexibiliteit. Het bedrijf onderscheidt zich ook door zijn krachtige smaken en verse ingrediënten. De kok van deze traiteur werkt namelijk met verse producten die dicht bij huis worden geteeld. Ook werkt deze exclusief met seizoenproducten wat leidt tot heerlijke, verse gerechten met een rijke smaak. Als u het bedrijf inschakelt voor de catering op uw bedrijfsevent, huwelijksfeest of jubileum heeft u natuurlijk inspraak in de menu. Zo mag u gerust dieetwensen en allergieën doorgeven, zodat de kok hiermee rekening houdt. Dat leidt tot een feest waarbij elke gast zorgeloos kan genieten van heerlijke gerechten. Het recept voor een geslaagd event!

Ontdek de mogelijkheden voor uw event

JÖRD verzorgt niet enkel catering voor bedrijven, maar ook voor onder andere communies, huwelijksfeesten en verjaardagen. Zo kunt u zorgeloos genieten van het gezelschap terwijl deze traiteur een lekkere maaltijd op tafel tovert. Bent u benieuwd naar welke vorm de catering van het bedrijf kan aannemen voor uw huwelijksfeest of ander event? Bezoek dan zeker de website van JÖRD. Hier vindt u meer informatie over hun cateringservice. Natuurlijk kunt u ook gewoon meteen contact opnemen met de cateraar voor meer informatie.