Artikels Plaatsen
Image default
Eten en drinken

Kies uit verschillende formules bij deze mobiele frituur

Een mobiele frituur aan huis laten komen is een goede oplossing voor al uw feesten. De frituur komt aan huis en serveert lekkere frieten die vers worden gebakken. Ze kunnen al uw gasten genieten van een heerlijke maaltijd, zonder dat u zelf uren in de keuken hoeft te staan. Lijkt u dat ook wel wat? Dan kunt u rekenen op de mobiele frituur van Friet & Co uit Antwerpen. Dit bedrijf heeft een luxe mobiele frituurwagen die langskomt op feesten bij particulieren en bedrijven. Het personeel bakt ter plaatse op artisanale wijze Belgische frieten zodat u zorgeloos kunt genieten van uw feest.

Kies een gepaste formule bij de frituur aan huis

De frituur van Friet & Co komt niet enkel aan huis om frieten te bakken, maar voorziet uiteraard ook lekkere snack en sauzen. Uw gasten genieten hier à volonté van, tegen een vaste prijs per persoon. Het bedrijf werkt bovendien met verschillende formules, zodat u zelf kunt kiezen welke snacks worden geserveerd, afhankelijk van uw wensen. Ook vegetarische snacks behoren tot de mogelijkheden, zodat iedereen kan meesmullen. De frituurwagen laat u bovendien ook voor een vaste prijs aan huis komen. Zo weet u op voorhand heel duidelijk hoeveel de mobiele frituur kost voor uw feest.

Neem contact op met het bedrijf

De frituur van dit bedrijf uit Antwerpen komt in heel België aan huis voor uw feesten en events. Uiteraard hanteert het personeel daarbij een professionele en hygiënische werkwijze. Wilt u meer weten over de werkwijze van deze mobiele frituur? Of wilt u weten of dezen nog beschikbaar is voor uw feest of event? Ga dan zeker eens naar de website van friet & Co. Hier vindt u meer informatie over de mogelijkheden en kunt u ook contact opnemen met de medewerkers met al uw vragen.