Artikels Plaatsen
Image default
Eten en drinken

Unieke kant-en-klare cocktails zijn zo besteld

Kant-en-klare cocktails zijn de trend van dit moment. Je kunt ze eenvoudig bestellen bij BarBasille en je hebt ze al binnen circa twee dagen in huis. Weg met die ingrediënten inkopen. Weg met alle moeite. Dankzij dit ruime assortiment van kant-en-klare cocktails heb je in een mum van tijd je perfecte cocktail gevonden en geserveerd. Naast de classic cocktails kun je bij BarBasille ook unieke smaakcombinaties bestellen. Hieronder volgen de bekendste.

Kant-en-klare cocktails die emoties oproepen

The Smith is een cocktail bestaande uit rum en zure appels. Deze cocktail zorgt voor een frisse en zure smaak die je mee terugvoert naar je jeugd. De groengele cocktail oogt aangenaam en het drankje is perfect geschikt voor de lente door de verfrissing en fruitige smaak. Versier je glas met een stukje citroen en een stukje Granny Smith appel en het feestje is compleet.

James Bond cocktail Vesper

Voor iedereen die bekend is met de films van James Bond zal deze cocktail een belletje doen rinkelen: de Vesper. Dit drankje bestaande uit gin, wodka en Lillet Blanc komt ook echt voor in Ian Fleming’s boek over de Britse agent. De Vesper is een Martini variant en heeft een zoete smaak door de Lillet Blanc. De zoetheid gecombineerd met de kruidige smaak van wodka en gin geeft een stevige fond.

Waan je in Singapore met de Singapore Sling

De kant-en-klare cocktails genaamd Singapore Sling zijn drankjes waarin gin, kersenlikeur, bitters en Benedictine en limoen/citroen verwerkt is. De kersrode kleur van het drankje geeft de fruitige smaak goed weer, dat weer enigszins wordt afgeremd door de bittere Engelse gin.

Romige kant-en-klare cocktails met de Screaming Orgasm

De Screaming Orgasm is een smaakexplosie veroorzaakt door de romige combinatie van Amaretto, Ierse roomlikeur, koffielikeur en wodka. Het drankje wordt goed geserveerd in een Whiskyglas met ijs. Als garnering kun je kersen en chocolade schilfers gebruiken voor een smaakvol effect. Ben je benieuwd naar hoe al deze cocktails smaken? Plaats dan snel een bestelling en geniet van overheerlijke kant-en-klare cocktails.

https://barbasille.com/