Artikels Plaatsen
Image default
Eten en drinken

Dankzij deze online drankenhandel hoeft u de deur niet uit

Houdt u op tijd en stond wel van een fris aperitief, een excellent glas wijn of een smakelijk digestief? Spits dan de oren, want wij hebben een hele leuke tip voor u! Le Grain Noble is een online drankenhandel die een gevarieerd aanbod aan exquisiete dranken aanbiedt. Ze importeren producten van over de hele wereld. Daardoor vindt u bij hen heel wat exotische dranken van topwijnhuizen en internationaal gerespecteerde drankenproducenten.

Een walhalla voor liefhebbers van wijn

Le Grain Noble is in de eerste plaats een gespecialiseerde wijnhandel. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat u in deze online drankenhandel de keuze heeft uit talrijke wijnen van over de hele wereld. De zaakvoerders zijn rasechte wijnkenners. Bent u specifiek op zoek naar een fles van een bepaald wijnhuis, of wilt u graag advies krijgen over welke wijn past bij het gerecht dat u wilt serveren? Neem dan contact op met hen, ze helpen u graag bij het vinden van de geschikte wijn. U vindt bij deze online drankenhandel zowel wijnen van dichtbij huis, als van ver weg. Denk aan landen als Chili, Argentinië, Marokko en Zuid-Afrika. Iedere wijn heeft zijn eigen unieke smaak. Eén ding staat vast, allen zijn ze van uitstekende kwaliteit, en vormen ze bovendien een schitterend cadeau om te geven aan uw collega’s, vrienden en geliefden.

Leer nieuwe smaken kennen

Naast wijnen, vindt u nog heel wat andere drankensoorten bij bovengenoemde online drankenhandel. Denk aan tequila, rum, gin en de bijhorende tonic, champagne, Limoncello, Lillet en zoveel meer. Ook whisky maakt een groot deel uit van hun aanbod. U vindt er whisky’s van bekende distilleerderijen, maar ook zeldzame flessen die u niet in de gewone supermarkt terugvindt. Een daarvan is de Ben Nevis-whisky. Deze Schotse drank is uniek door de afkomst van het water waarmee de whisky wordt gebrouwen. Het water wordt ontgint uit de gelijknamige berg. Dat geeft de whisky zijn unieke smaak, en is een leuk weetje om mee uit te pakken wanneer je de whisky aan je gasten serveert.