Artikels Plaatsen
Image default
Horeca

Een brasserie met binnenspeelhoek in Sint-Katelijne-Waver

Wil je graag samen met het gezin of dj familie gaan eten na een leuke wandeling of fietstocht in de buurt van het prachtige Sint-Katelijne-Waver? Dan raden wij je graag een brasserie aan met een binnenspeelhoek, in Sint-Katelijne-Waver, waar jij, je familie én je kinderen heerlijk kunnen ontspannen: de Midzeelhoeve. Daar kan je lekker eten, een feest geven, of op het fijne terras uitrusten na een stevige wandeling. Voor de kinderen is er een grote binnenspeelhoek waar ze zich geen moment zullen vervelen. Op die manier kan jij ook nagenieten van een fijne middag weg terwijl jouw kinderen zich kunnen uitleven.

Heerlijk genieten in een gezellige brasserie

Bij deze brasserie met binnenspeelhoek in Sint-Katelijne-Waver is het heerlijk genieten. Je kan op reservatie een royaal ontbijt komen eten met gans de familie. Dan krijg je een ruime keuze van broodjes, koffiekoeken, zoet-en hartig beleg, vers sinaasappelsap, koffie of thee en ga zo maar door. Daarnaast serveren ze broodjes, hapjes en croques en pannenkoeken. Wil je graag uitgebreider gaan dineren? Dat kan ook. De brasserie serveert enkele visgerechten en daarnaast kan je er Vlaamse klassiekers krijgen. Ze maken heerlijk stoofvlees, vol-au-vent, en varkenswangetjes. Voor de kleintjes is er ook een groot aanbod van kleine hapjes en hoofdgerechten. Verder serveren ze vegetarische gerechten en lekkere desserts. Je hebt er ook een grote keuze aan uitstekende wijnen.

Zowel volwassenen als kinderen zullen het in deze brasserie naar hun zin hebben

Deze brasserie is de ideale eindbestemming na een fijne gezinsuitstap of wandeling in de buurt. Het is als je het ons vraagt de leukste brasserie met binnenspeelhoek die je kan vindenin Sint-Katelijne-Waver en omstreken. In de binnenspeeltuin vind je leuke verkleedkledij, een voetbaltafel en speelgoedwerktafel en ook heel wat spelletjes en knutselmateriaal terug. In de zomer staat er in deze brasserie in de tuin ook een luchtkasteel. Terwijl jouw kinderen zich vermaken in de binnenspeeltuin, kan jij nagenieten van een heerlijke maaltijd!

https://midzeelhoeve.be/