Artikels Plaatsen
Image default
Woning en Tuin

Leolux bank: laat u inspireren bij Pot Interieur

Bij Pot Interieur in Axel kunt u uitstekend terecht wanneer u op zoek bent naar een Leolux bank die aansluit bij uw interieurstijl en woonwensen. Niet alleen kunnen deskundige medewerkers u van bekwaam advies voorzien bij de keuze van een Leolux bank, ook kunt u in de showroom van 15.000 m2 diverse banken vergelijken op uitstraling, design en zitcomfort. Daarnaast biedt Pot Interieur ook hoekbanken, poufs, salontafels, fauteuils en eetkamer meubilair aan van dit kwalitatief hoogwaardige designmerk. Kiest u voor een Leolux bank of ander meubelstuk dan kiest u voor eigenzinnig design dat niet alleen door de esthetisch vormgeving effect heeft op uw interieur maar ook bijdraagt aan een comfortabele leefomgeving.

Meubels van andere designmerken

Naast een ruim aanbod van het merk Leolux vindt u meer kwaliteitsmerken vertegenwoordigd in het assortiment van Pot Interieur. Als specialist op het gebied van kwaliteits- en design meubelstukken kunt u onder meer terecht voor meubilair van B&B Italia, Vitra, Rolf Benz, Montis, Jori en Arco. Naast banken, stoelen, fauteuils en tafels behoren ook bijvoorbeeld bedden, verlichting, kasten en buitenmeubilair tot het ruime assortiment van Pot Interieur. Kortom, u vindt bij deze meubelwinkel design meubilair voor alle ruimtes in uw woning, maar ook voor op uw terras of in uw tuin.

Design meubels van B&B Italia 

Een befaamd Italiaans designmerk dat al heel wat design klassiekers heeft voortgebracht is B&B Italia. Innovatie en creativiteit worden binnen de ontwerpen gecombineerd, wat resulteert in tijdloze meubelstukken die passen binnen diverse interieurs. Naast prachtig design meubels voor binnenshuis biedt B&B Italia ook een collectie aan buitenmeubilair. Bent u geïnteresseerd in design meubels voor uw buitenruimte, dan helpen de medewerkers van Pot Interieur u hiermee graag verder mee. Naast het stijlvolle outdoor meubilair van B&B Italia omvat het assortiment buitenmeubilair van Pot Interieur andere design merken. U kunt het uitgebreide assortiment ook snel online inzien via de webwinkel van deze meubelzaak.