Artikels Plaatsen
Image default
Woning en Tuin

Het Xinnix X40 deursysteem

Je wilt een modern interieur. Met het Xinnix X40 deursysteem is het mogelijk om van de deur en een wand in bijvoorbeeld je woonkamer een tijdloos geheel te maken. Hoe je dat doet? Door een deurkozijn type X40 te plaatsen. Dit kozijn is geschikt voor stompe deuren die maximaal 38 of 40 mm dik zijn. Deze deuren mogen maximaal 231,5 cm hoog en 103 cm breed zijn. Aanbevolen wordt om de deur en het kozijn gelijktijdig te plaatsen. Bij het plaatsen van de deur in het ranke kozijn kan de draairichting van de deur desgewenst nog gewijzigd worden van links naar rechts.

De installatie va kozijn en deur in een bestaande woning

Je hebt gekozen voor het Xinnix X40 deursysteem. Wil je het kozijn en de deur plaatsen in een bestaande woning? Dan moet je eerst het kozijn plaatsen. Tussen kozijn en wandconstructie moet sprake zijn van een spelingsvrije en verankering. Bovendien moet het kozijn heel nauwkeurig waterpas en haaks zijn gesteld. Na plaatsing van het kozijn plaats je eerst de scharnieren in het kozijn. Vervolgens moet je de deur in de scharnieren steken en afhangen.

De installatie van kozijn en deur in een nieuwbouwwoning

Je hebt gekozen voor het Xinnix X40 deursysteem. Wil je het kozijn en de deur plaatsen in een nieuwbouwwoning? Dan moet je bij het plaatsen van de wand waar je het kozijn in wilt installeren rekening houden met zowel de framehoogte als met de framebreedte van het kozijn. De framehoogte is hoogte deur + 39 mm, terwijl de framebreedte de breedte van de deur + 70 mm is. Let op! Je moet bij het zo krap mogelijk inbouwen van de deur wel rekening houden met extra ruimte voor stelmogelijkheden en vulblokjes. Het kozijn moet rondom de deur worden opgebouwd. Vervolgens moet het kozijn gelijktijdig met de deur in de wand worden geplaatst.

https://www.deurenshop.com

Gerelateerde artikelen

Werken met de architect uit Waregem

De beste kast op maat koop je bij deze specialist

Hoe kunt u Quick Step laminaat efficiƫnt leggen?