Artikels Plaatsen
Image default
Dienstverlening

Online marketing uitbesteden

Wilt u meer omzet realiseren voor uw bedrijf? Door de juiste inzet van social media kunt u meetbaar effect verwezenlijken. Your Business Online is een social media bureau dat kennis en ervaring heeft op dit gebied. Deze enthousiaste specialisten staan voor u klaar om u te ondersteunen bij de online marketing voor uw bedrijf. Dus mocht u geen tijd hebben om uw social media kanalen bij te houden? Of mist u net de kennis om meer uit social media te halen? Dan is het een goed idee om Your Business Online in te schakelen. Ze kunnen u helpen met Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest of YouTube.

Je doelgroep bepalen met Facebook marketing

Facebook heeft verschillende opties om uw doelgroep te bepalen. U kunt targetten op leeftijd, locatie, geslacht, functie, interesses, etc. Er wordt vaak vanuit gegaan dat Facebook vooral bedoeld is om consumenten te benaderen. Toch kunt u met dit social media platform ook bedrijven benaderen. Daarnaast heeft Facebook als voordeel dat u met uw doelgroep interactie heeft. U kunt bijvoorbeeld aan uw doelgroep vragen of zij interesse hebben in een nieuwe dienst/product die u wil gaan aanbieden. Uit de reacties kunt u belangrijke informatie halen. Daarom kan facebook marketing een interessant social media kanaal voor u zijn.

Instagram marketing

Naast Facebook is Instagram ook een belangrijk social media kanaal met maandelijks een miljard actieve gebruikers! 80% van de instagram gebruikers volgt een bedrijfspagina. Daarom is het zeker de moeite waard om uw bedrijfspagina op dit platform aan te maken. Omdat een groot deel van de mensen online op zoek is naar producten en diensten is dit de plek om uw bedrijf te promoten. Door regelmatig content op Instagram te plaatsen kunt u al meer mensen bereiken. Maar door te adverteren op Instagram kunt u bijvoorbeeld uw merkbekendheid verhogen.