Artikels Plaatsen
Image default
Aanbiedingen

Secretaresse

 

Secretaresse

 jobs zonder diploma

Vacature: Secretaresse (M/V) – Kortrijk

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde secretaresse om algemeen secretariaatswerk uit te voeren in ons expertisekantoor in Kortrijk. Als secretaresse zul je een breed scala aan taken op je nemen en fungeer je als een essentiële schakel binnen ons team.

Profiel:

We zijn op zoek naar een kandidaat die niet alleen gemotiveerd is, maar ook beschikt over uitstekende organisatorische vaardigheden en oog voor detail. Je bent een zelfstarter en kunt zelfstandig werken. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden en kun je zowel schriftelijk als mondeling helder en professioneel communiceren. Een proactieve houding en het vermogen om te multitasken zijn ook belangrijk in deze functie.

Vereiste studies:

– Diploma secundair onderwijs

Kandidaten met gelijkwaardige ervaring komen ook in aanmerking voor deze vacature.

Gevraagde competenties:

– Sorteren, verdelen, frankeren, registreren en beheren van inkomende en uitgaande briefwisseling
– Invoeren, opmaken, doorsturen en klasseren van documenten
– Voorbereiden en opvolgen van dossiers, zoals klantendossiers en vorderingen
– Invoeren en opmaken van juridische documenten, zoals contracten, verslagen en vonnissen
– Ondersteuning bieden bij administratieve taken, zoals agendabeheer, afspraken plannen en notulen maken tijdens vergaderingen
– Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling

Werkervaring:

– Ervaring als secretaresse is een pluspunt, maar geen vereiste. We staan open voor kandidaten met beperkte ervaring die gemotiveerd zijn om zich verder te ontwikkelen.

Aanbod en voordelen:

– Gewoon contract
– Contract van onbepaalde duur
– Deeltijdse tewerkstelling – aantal uren per week

Je kunt rekenen op een stabiele job binnen ons expertisekantoor, waar je de mogelijkheid krijgt om je vaardigheden verder te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan ons team.

Als je geïnteresseerd bent in deze functie en denkt dat je voldoet aan het profiel, aarzel dan niet om te solliciteren. We kijken ernaar uit om jouw potentieel te ontdekken en je welkom te heten als onderdeel van ons team in Kortrijk!

 

https://www.administratieve-medewerker.be/p/secretaresse.html