Artikels Plaatsen
Image default
Dienstverlening

Transport door een ervaren transportbedrijf in Antwerpen

Bent u op zoek naar een transportbedrijf voor uw goederen? Dan kan u bij S’Jegers uit Laakdal, in de provincie Antwerpen, zeker het type transport dat bij uw vracht past. Dit familiebedrijf is al actief sinds 1995 en groeide van een expert in zeecontainervervoer uit naar een algemene transportexpert. Als ervaringsdeskundigen brengen zij uw goederen veilig naar hun eindbestemming. De vrachtwagens zelf worden in eigen garage hersteld en onderhouden. In de fumigatie-zone worden de containers en vrachten behandeld om hen volledig schimmel- en ongedierte-vrij te maken. Properder kan niet.

Grote vloot vrachtwagens

Op hun grote terrein staan maar liefst 600 containerchassis, 300 trekkers, 250 huifwagens en zo’n 20-tal trekkers voor koel- en vriestransport. Elke vrachtwagen is uitgerust met een TAS-systeem voor transportmanagement en een realtime GPS tracker zodat zij steeds weten waar elke vrachtwagen zich bevindt. Van duidelijke communicatie gesproken! Ook op hun terreinen verspreid doorheen Antwerpen hebben ze magazijnen voor op- en overslag tijdens het transport. Met zo’n 150 000 verzette containers per jaar hebben zij al erg veel ervaring opgedaan en zijn ze voorbereid op alles wat kan gebeuren tijdens een transport. Zo hebben ze zelfs een eigen depannagedienst. Naast huif- en kiepwagens heeft deze transportgigant ook een aantal vrachtwagens die geschikt zijn voor het innovatieve walking floor-transport. Als u bulkgoederen, zoals huisvuil of hout, of een erg grote hoeveelheid verpakte goederen zoals papierrollen, moet vervoeren, dan is walking floor-transport de ideale oplossing voor uw transport. Bij walking floor-transport werkt de hydraulische vloer van de oplegger de vracht automatisch naar buiten. U hoeft dus niet manueel elk stuk uit de oplegger halen en bespaart dus heel veel tijd.

Neem een kijkje op hun website

Bent u overtuigd van het kunnen van dit transportbedrijf uit Antwerpen en wilt u hen inschakelen voor uw transport? Neem dan zeker een kijkje op hun website naar al hun transportmogelijkheden binnen Europa. Ze beloven een snel antwoord op uw offerteaanvraag, zelfs binnen de 24 uur na uw aanvraag!