Artikels Plaatsen
Image default
Dienstverlening

Uw kleren laten bedrukken met duurzaam textiel

Wilt u kleren laten bedrukken op duurzaam textiel? Dan kunt u kiezen voor ACP, een verantwoorde en duurzame drukkerij in Bornem die enkel gebruik maakt van biotextiel. In dit atelier kunnen ze uw textiel bedrukken door gebruik te maken van een transferdruk of zeefdruk. Wie kleding wilt laten personaliseren in grote oplages kiest best voor bedrukking.

Kies voor transferdruk

Als u kleren wilt laten bedrukken is transferdruk een goede optie. Bij deze manier van bedrukking wordt uw logo of de opdruk in spiegelbeeld op een speciale folie geprint met een lijmlaag en nadien op het textiel gedrukt. Er wordt voldoende warmte gebruikt zodat het logo loskomt van de folie en zich vasthecht op het textiel. Dit is een handmatige manier van drukken, waardoor het een ideale techniek is voor plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn voor machines. Wilt u bijvoorbeeld een logo of dergelijke op een mouw laten drukken, of een labeldruk. Kies dan voor transferdruk zodat u zeker bent dat dit op een precieze manier gebeurt. Ook voor het plaatsen van rugnummers of verschillende namen is deze manier van drukken perfect. Wilt u kleding van een vereniging of sportclub laten bedrukken? Dan wijzen we u graag in de richting van ACP.

De voordelen van zeefdruk

Zeefdruk is een ambachtelijke techniek van drukken, die vroeger vooral werd gebruikt om affiches te bedrukken. Vandaag de dag wordt hij ook gebruikt om textiel zoals kleren te bedrukken op een duurzame manier. Dankzij zeefdruk krijgt uw kleding een kwaliteitsvolle en duurzame uitstraling. Deze manier van drukken gebeurt wel machinaal, en dat is ideaal voor de bedrukking van grote oplages kleding. Wilt u een groot aantal kledingstukken laten bedrukken op een relatief korte tijd, maar wilt u wel dat dit kwaliteitsvol gebeurt? Kies dan voor de expertise van ACP en neem snel contact op om hen in te schakelen of een offerte aan te vragen.

https://www.acpinfo.be/