Artikels Plaatsen
Image default
Dienstverlening

Verpak uw dozen eenvoudig door een verpakkingsmachine te kopen

U kent het wel, u bent uren bezig met het plooien en dichtplakken van dozen die u moet verzenden naar andere bedrijven of uw klanten. Hiermee verliest u dus tijd die u anders in andere zaken zou kunnen steken. Bovendien is het niet altijd makkelijk om de doos juist geplooid te krijgen en er zo voor te zorgen dat die heel stevig is. Maar geen paniek! U kunt een verpakkingsmachine kopen om dit probleem op te lossen. Lees hieronder verder en ontdek de handige verpakkingsmachine die u kunt vinden bij ServiPack in Wortegem-Petegem nabij Kortrijk.

Uw dozen in enkele seconden in elkaar

Als u gaat kijken naar de website van dit bedrijf in verpakkingen in Wortegem-Petegem zult u zien dat ze een enorm breed aanbod hebben aan machines. U vindt dan ook met zekerheid dé verpakkingsmachine die u wilt kopen om u tijd te besparen. In dit ruime aanbod vindt u ook de Comarme PP08. Deze machine is speciaal ontworpen om dozen te vouwen. U kunt deze verpakkingsmachine ook nog uitbreiden door er bijhorende andere machines bij te kopen. U kunt verwachten dat deze machine uw doos volledig plooit, zodat deze helemaal klaar staat om gevuld te worden. Als u dat wenst kunt u er ook nog een rolleermachine bijkopen die de doos volledig klaar doorrolt naar een plaats waar deze gevuld kan worden. Het is maar net wat u verkiest.

Twijfel niet langer over uw keuze

Heeft u nog bijkomende vragen of zit u met enkele twijfels rond deze machine voor het verpakken van uw dozen? Dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van ServiPack. Dankzij hun jarenlange ervaring zullen zij u verder helpen en voorzien van de nodige informatie. Daarbij kunt u hen ook nog vragen om de machines te onderhouden. Zo kunt u er zeker van zijn dat de verpakkingsmachine die u bij hen wilt kopen, lang zal meegaan.

https://servipack.be/