Artikels Plaatsen
Image default
Dienstverlening

Wanneer u last heeft van wespen, belt u deze professionele ongediertebestrijders

Wespen zijn een bron van angst voor veel mensen, jong en oud. Het zijn dan ook de laatste insecten die u in uw tuin of huis wilt laten nestelen. Heeft u ergens in of rond het huis een wespennest? Dan komen de dappere, professionele ongediertebestrijders van Bug Crushers langs om te doen wat hun naam insinueert: de insecten eens en voor altijd effectief verdelgen. Lees snel verder om meer te ontdekken over hun aanpak bij het verdelgen van insecten.

Wespen vragen hun eigen aanpak om te verdelgen, net als andere insecten

Wist u dat wespen van april tot oktober actief zijn, maar dat ze vooral van juli tot september het meest agressief zijn? Dat komt omdat de werksters dan aan het wachten zijn tot de nieuwe koningin uitkomt, en ze hun nest dus moeten beschermen. Als u last heeft van wespen, mag u ze niet doodslaan want dat lokt andere wespen naar het lijk. Ook naar hen spuiten met deo of haarlak lokt eerder een aanval uit dan dat ze weggaan. Bent u toch gestoken? Zuig het gif uit de huid, was de plek met water en zeep en breng een koud kompres aan. Op die manier heeft u het minste last van de pijnlijke steek. Maar natuurlijk wilt u een wespennest gewoon weg uit uw tuin, en daar komen de professionele ongediertebestrijders van deze expert in beeld. Zij komen langs om met de juiste technieken, insecticiden en beschermingsmiddelen langs om het nest veilig te verwijderen. Het bestrijdingsmiddel wordt aan de ingang van het nest gespoten, waardoor de wespen het mee naar binnen nemen. Na enkele dagen bent u eindelijk verlost van dat lastige nest en kan u weer zonder zorgen buiten.

Geen angst meer wanneer u deze experts inschakelt

Bent u op zoek naar geschikte professionele ongediertebestrijders die zelfs de meest agressieve insecten kunnen verdelgen? Neem dan een kijkje op bugcrushers.be om meer te ontdekken over hun verscheiden dienstverleningen. Zij werken zowel voor particulieren als bedrijven. Wacht niet meer en bel hen vandaag nog op!