Artikels Plaatsen
Image default
Particuliere dienstverlening

Een claim indienen voor letselschade in Rotterdam of Amsterdam

Heeft u te maken gekregen met letselschade in Rotterdam of Amsterdam? Dan wilt u uiteraard een schadevergoeding ontvangen voor de geleden materiële en immateriële schade. Maar het indienen van een claim is een complex proces. Daar kunt u de hulp van een expert van Trias Legal goed bij gebruiken. Een ervaren en deskundige letselschadeadvocaat helpt u met het opstellen en indienen van een redelijke claim, en kan u bijstaan in onderhandelingen over de hoogte van de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Een claim voor letselschade in Rotterdam of Amsterdam

Bij letselschade heeft u als slachtoffer vaak de mogelijkheid om bij de aansprakelijke partij een vergoeding te claimen. Maar waar heeft u precies recht op? Normaal gesproken wordt er bij letselschade gekeken naar twee soorten schade, waar u vergoeding voor kunt eisen.

Financiële letselschade verhalen

Als slachtoffer kan een ongeval u flink veel geld kosten. U heeft bijvoorbeeld medische kosten, er zijn eigendommen beschadigd geraakt, of u loopt inkomsten mis. Deze kosten kunt u gedeeltelijk of zelfs volledig proberen te verhalen op de aansprakelijk gestelde partij.

Emotionele schade vergoed krijgen

Naast de kosten van het ongeval, heeft u als het slachtoffer van letselschade vaak emotionele stress of pijn als gevolg van het ongeluk. Ook voor deze schade kunt u in principe een schadevergoeding eisen. Het vaststellen van de geleden schade is lastiger dan bij puur financiële schade: het is vaak een kwestie van onderhandelen met de verzekeraar.

Op welk bedrag aan schadevergoeding heeft u recht?

Bij letselschade in Rotterdam of Amsterdam wordt de schadevergoeding vaak vastgesteld aan de hand van een complexe onderhandeling. Wilt u zeker weten dat het aanbod dat de verzekeraar u doet voldoende is? En wilt u ondersteuning bij het indienen en onderhandelen van uw smartengeld? Dan doet u er verstandig aan om een advocaat in de arm te nemen.