Artikels Plaatsen
Image default
Particuliere dienstverlening

Laat uw ogen controleren door de beste contactlenzenspecialist in Hasselt

Als u de verkeerde contactlenzen draagt of lenzenvloeistof gebruikt, dan voelt u dat ongetwijfeld. Zitten uw contactlenzen niet altijd lekker, heeft u last van rode- of droge ogen of van een branderig gevoel, dan gebruikt u duidelijk niet de juiste producten. Bruninx Design Optics is een uitmuntende contactlenzenspecialist uit Hasselt die u kan laten zien hoe het wél kan. U hoeft uw lenzen niet te voelen tijdens het dragen en het is eigenlijk de bedoeling dat u vergeet dat u ze heeft. Door middel van specialistische oogtesten en deskundig advies, bepaalt u dan samen wat de beste producten zijn voor uw levensstijl en uw ogen. De gezondheid van uw ogen mag natuurlijk nooit op het spel worden gezet.

Overstappen met de hulp van een specialist

Er worden constant betere producten uitgebracht. Vandaag de dag zijn er zelfs lenzenvloeistoffen voor contactlens gebruikers die allergisch zijn voor conserveringsmiddelen of met extreem gevoelige ogen. Woont u in Limburg, België, dan is deze contactlenzenspecialist uit Hasselt vast bij u in de buurt. U maakt een afspraak, laat uw ogen controleren en bespreekt vervolgens de opties die u heeft. Samen kiest u uw nieuwe lenzen en/of vloeistof uit en deze neemt u eerst een week mee op proef. Daarna worden uw ogen weer getest en kunt u of andere producten proberen of de overstap definitief maken. De deskundige hulp van deze contactlenzen-optometrist in Hasselt is dan essentieel.

Ook als u voor het eerst contactlenzen gebruikt

Bruninx Design Optics is een contactlenzenspecialist in Hasselt die u helpt bij alles wat u nodig heeft als u contactlenzen draagt of wilt gaan dragen. Het is een familiebedrijf dat al drie generaties lang klanten uit Limburg, België aan de perfecte contactlenzen helpt. Ook als u voor het eerst contactlenzen wilt gaan dragen is het dé plek waar u terecht kunt voor steun, deskundig advies en uiteindelijk optimaal zicht.

https://www.bruninx.be/

Gerelateerde artikelen

Berg gewoon bestek en werkbestek eenvoudig op met een goede lade indeling

Organiseer je keuken met een lade indeling voor je besteklade en andere lades

Een claim indienen voor letselschade in Rotterdam of Amsterdam