Artikels Plaatsen
Image default
Particuliere dienstverlening

Investeren in vastgoed dat u gegarandeerd iets oplevert

Vastgoed is altijd een veilige en goede optie wanneer u wilt investeren. Het staat namelijk bekend als een zekere markt, waarbij u geen verlies lijdt en op lange termijn uw investering ziet groeien. Toch is het vaak een zaak van veel geduld hebben voordat het rendement zich bewijst. Bij Center Parcs Vastgoed bieden ze een unieke kans aan om in vastgoed te investeren waarbij u meteen winsten en een extra inkomen binnenhaalt. Iedereen kent Center Parcs wel: de vele vakantieparken verspreid over Nederland en België die jaarlijks vele bezoekers trekken. De vakantiehuizen in deze parken hebben ook eigenaars nodig en dat is precies de kans die Center Parcs Vastgoed voor u aanbiedt.

Steun op een veilige en zekere investering

Veiligheid en zekerheid zijn de twee troeven die een investering bij Center Parcs Vastgoed voor u ter beschikking stelt. Veiligheid betekent dat u gegarandeerd een huuropbrengst ontvangt. Het maakt hierbij niet uit wat de bezettingsgraad is van het stukje eigendom waar u in investeert. Tevens zijn extra kosten zoals water, elektra, schade en verzekeringen ook niet aan u besteedt; het volledige beheer gebeurt door Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Met een meerjarig contract van het eigendom heeft u een zeker en zorgeloos bezit van het vastgoed. Daarbij kunt u gebruikmaken van de fiscale voordelen die verbonden zijn aan het investeren in vastgoed.

Maak een afspraak voor meer informatie

Als u interesse heeft en meer informatie wenst over hoe het investeren in vastgoed van Center Parcs Vastgoed nu precies in zijn werk gaat, dan kunt u het best contact opnemen met de medewerkers. Vraag daarbij hun portfolio aan om meer te weten te komen over de werking van het bedrijf en hoe het gehele proces precies in zijn werk gaat. Op die manier wordt alles meteen kristalhelder en kunt u goed geïnformeerd een beslissing maken over of u ingaat op deze unieke opportuniteit.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/