Artikels Plaatsen
Image default
Internet marketing

Geheimen van het succes van internetmarketeers.

 digital marketing books

Tools om het werk gemakkelijker te maken

Ik zou graag een beetje willen praten over de kleine dingen, over die onopvallende details die een professional tot een persoon maken. Soms communiceer je immers met een persoon, kijk je naar zijn werk en lijkt alles in orde, maar er ontbreekt iets. Het zijn de kleine dingen die de beslissing om in dienst te nemen kunnen beïnvloeden, een grote klant kunnen aantrekken of een noodlottige beslissing in het leven kunnen nemen. In deze post zal ik het hebben over de tools waarmee internetmarketeers tijd kunnen besparen en zichzelf winstgevender kunnen presenteren.

Ik zal beginnen met plug-ins voor Firefox, die enorm helpen bij routinewerk

The Ultimate Free Stock Photo Search Tool – wil je foto’s van hoge kwaliteit gebruiken in je werk, maar wil je er niet voor betalen? Downloaden van Google is geen optie, omdat het zonder toestemming gebruiken een directe schending van het auteursrecht is. Met deze plug-in kunt u gratis afbeeldingen vinden in een database met 200 fotopapieren. Installeer en download. Nu heeft u altijd interessante en hoogwaardige foto’s op uw website.

Wise Stamp – hiermee kunt u mooie en informatieve handtekeningen maken. Verplicht voor iedereen om vast te stellen, aangezien een handtekening van hoge kwaliteit het meeste van de brief kan zeggen.

Firebug, deze add-on heeft al 2.700.000 gebruikers geïnstalleerd, met een algemene beoordeling van 5 op 5, stelt u in staat om ontwikkeltools rechtstreeks naar de browser te brengen. Voor een marketeer is het handig omdat je hiermee elk element op de site kunt analyseren, wat soms erg handig is. Webontwikkelaar is ook een goede tool, hoewel het een zeer uitgebreid arsenaal heeft, gebruik ik het voornamelijk voor het analyseren van afbeeldingen en cookies.

Bent u een SEO, dan is de RDS Bar een onmisbare assistent, waarmee u voor een aantal indicatoren een uitdrukkelijke analyse van sites kunt uitvoeren.

Google-snelkoppelingen is een plug-in voor Firefox en Google Chrome waarmee u alle Google-services in de werkbalk kunt installeren (momenteel zijn er meer dan 160). Ik heb persoonlijk – E-mail, zoeken, afwezigheid, documenten, vertaler en URL-afkorting

Vervolgens wil ik stilstaan ​​bij diensten

AddThis – een dienst die de installatie van social buttons op uw website (blog) mogelijk maakt, is interessant omdat het bijna alle social services bevat, zodat de bezoeker geen problemen heeft met het “onthouden” van uw site.

Het is handig om presentaties te plaatsen voor openbaar gebruik op de Sideshare.net-website (het wordt trouwens gewoon geüpload naar presentaties op sociale media).

Shortstackapp is een handige service voor het maken en bewerken van tabbladen op Facebook-pagina’s, onmisbaar voor iedereen die zijn pagina mooi wil maken, maar de vaardigheden in HTML of FBML mist.

Twee andere handige services zijn Snagit, waarmee u afbeeldingen van de desktop kunt opslaan, en TeamViewer, die is ontworpen voor externe toegang tot de desktop. Je vindt ze op internet.

Voordat u de site start, moet u deze nog steeds maken en hiervoor moet u voorlopige paginalay-outs maken. Je kunt betaalde programma’s gebruiken, maar het is beter om hun tegenhangers te gebruiken: framebox of een proefversie met volledige functionaliteit voor 7 dagen balsamiq.com. Voor systeemwerk is het natuurlijk beter om de betaalde versies te gebruiken, maar voor het maken van de eerste lay-outs zijn deze oplossingen beter dan ‘op je knieën tekenen’. 

marketing via instagram 

https://marketingbook.shop/