Artikels Plaatsen
Image default
Internet marketing

Het koninklijke koppel in Indonesië

Er zijn veel nieuwe nieuwsberichten over de koninklijke familie in het royalty nieuws te vinden. Deze nieuwsberichten worden vooral geplaatst op een showbizzsite. Het laatste nieuws is dan ook dat het koninklijke koppel koning Willem-Alexander en koning Máxima naar Indonesië zijn gereisd, ver weg van de coronacrisis die er in Nederland speelt. Deze reis ging vooral over de bijzondere band die Nederland en Indonesië met elkaar hebben. Het bezoek begon dan ook met het verleden en eindigde met de toekomst. Het levende voorbeeld van de bijzondere band tussen Indonesië en Nederland is de Nederlandse gemeenschap in Indonesië.

Lokale dorpelingen werden op grote afstand gehouden van het koninklijke koppel. Zij probeerden van honderden meter afstand te gluren naar hoe de koning Willem-Alexander en koning Máxima afscheid namen van de bazin en dochter van de voormalige koning van het dorp, Ratna Gultom.

Het staatsbezoek eindigde op het eiland Sumatra en het voelde toen pas voor het eerst als een ontmoeting met het echte Indonesië. De zakelijke plichtplegingen van het koninklijke koppen hebben vooral de eerste twee dagen plaatsgevonden. Hierbij hebben er verschillende bezoeken plaatsgevonden aan de president Joko Widodo en ook de sultan van Yogyakarta. Ook zijn er verschillende kransleggingen bij Indonesische en Nederlandse erevelden geweest, ontmoeten bij bedrijven en universiteiten en ook presentaties en demonstraties over verschillende onderwerpen. Tussendoor was er natuurlijk altijd ruimte voor een beetje cultuur, zoals bijvoorbeeld de traditionele Javaanse dansen.

Koning Willem-Alexander heeft verteld dat Nederland Indonesië hard nodig heeft als een belangrijke handelspartner. Om deze rede reisde er dan ook een grote handelsmissie mee met het koninklijke paar. Daarom stond het staatsbezoek ook in het teken van het verleden, heden en de toekomst, zoals eerder in dit artikel al verteld. Deze drie elementen kwamen dan ook op de laatste dag van het staatsbezoek weer samen. Het sleutelwoord van de toekomst van Indonesië en de relatie met Nederland is duurzaamheid.

https://www.showbizz24.be/