Artikels Plaatsen
Internet marketing

Hoger in Google, hoe en wat?

Hoe geraak je hoger in Google?

Iedere ondernemer met een website wil domineren in Google. Maar het is allemaal toch niet zo makkelijk als het lijkt. Er zijn zoveel factoren die meespelen of je website wel bovenaan komt te staan of niet.

Website optimalisatie

Je begint steeds bij je eigen website uiteraard. Een nieuw dak op een vervallen huis is geen goed idee. Dit gaat ook op voor een website. Die moet gewoon zoekmachine geoptimaliseerd zijn om nog maar te beginnen dromen van bovenaan in Google te staan. Denk aan teksten, afbeeldingen, titel tags en dergelijke, die je moet meenemen in je optimalisatie.

SEO teksten

S.E.O. oftewel zoekmachine optimalisatie in het Nederlands gaat tegenwoordig vaak om teksten. Google leest de teksten van elke website en weet zo over welk onderwerp die website handelt. Hoe unieker je tekst hoe beter. Dus ga niet kopiëren of bewerken van bestaande teksten, want Google zal dit zien en je er mogelijk een penalty voor geven. Content is king!

Teksten moeten minstens 400 woorden bevatten, titel tags moeten goed staan. Enkele zoekwoord combinaties vermeld die linken naar je website. En als je een afbeelding toevoegt, zorg dan dat de tag daarvan ook goed ingevuld staat.

Linkbuilding

Linkbuilding is een tijd dé manier geweest om je website omhoog te krijgen in Google. Er bestaat black linkbuilding, grey linkbuilding en white linkbuilding. Waar black en grey uit den boze zijn, want deze manieren worden door Google bestraft. White linkbuilding is een goede manier, maar tijdrovend, duurder en neemt meer tijd in beslag om bovenaan te komen.

Ga hiervoor met een professional in zee, want goedkoop is duurkoop in dit geval.

SEO rapport

Weet je niet goed waar te beginnen, vraag dan een SEO rapport aan via KMOwebdiensten.be. Dit rapport geeft al aan op welke punten je kan verbeteren. Weet wel, 100% optimalisatie is bijna onhaalbaar, omdat vele technieken steeds veranderen en je dit onmogelijk kan bijhouden. Maar focus op de belangrijkste zaken en je website staat mogelijk zeer binnenkort bovenaan.

https://kmowebdiensten.be/diensten/zoekmachine-optimalisatie/