Artikels Plaatsen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Specialistische diensten voor het reinigen van dampkappen en afzuigkanalen

Het laten reinigen van dampkappen en afzuigkanalen heeft veel voordelen. Daarnaast is het ook wettelijk verplicht om deze onderdelen van horeca keukens goed te reinigen. Dit heeft te maken met de voedselveiligheid én brandveiligheid. Bij Valor Services Group kun je snel een afspraak maken. De specialistische medewerkers zullen de gehele reiniging en onderhoud uitvoeren. Dit zijn de voordelen van deze specialistische diensten.

Het belang van afzuigkanalen

Afzuigkanalen en dampkappen in horeca keukens worden intensief gebruikt. Het reinigen van dampkappen is daarom wel belangrijk. Deze apparatuur voert namelijk de vuile lucht af die vrijkomt tijdens het koken. Hierdoor worden er ook rook en luchtjes afgevoerd. De lucht in de keuken blijft door een dampkap schoon en hygiënisch. Tijdens het afvoeren van de lucht kan er vet en vuil in het afzuigkanaal terecht komen. Wanneer dit aankoekt en lang blijft zitten, kan de lucht minder goed afgevoerd worden. Dit creëert en minder hygiënische werkomgeving. Daarnaast zorgt dit voor een groter brandgevaar. Het vet en vuil is namelijk ontvlambaar wanneer dit in aanraking komt met een hoge temperatuur.

Het laten reinigen van de dampkappen en afzuigsysteem

Om een veilige en schone werkomgeving te creëren, is het dus belangrijk om het afzuigsysteem en de dampkappen goed te reinigen. Specialisten van Valor Services Group kunnen dit snel en eenvoudig doen. Alle onderdelen van het afzuigsysteem worden gereinigd en vetvrij gemaakt. Hiermee voldoe je ook aan de wettelijke verplichting. De specialisten zullen ook onderhoud aan het afzuigsysteem aanpakken.  Hierna werkt het afzuigsysteem weer optimaal!

Andere services geleverd door deze specialisten

Valor Services Group bieden verscheidene reinigings- en bestrijdingsdiensten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ongediertebestrijding, sanitaire reinigingen of reinigingen voor horecakeukens. Voor een inspectie voor een ongediertebestrijding of voor het reinigen van dampkappen kun je contact opnemen met deze specialisten. Zij zullen dan zo snel mogelijk een plan maken voor de ongediertebestrijding en deze ook uitvoeren. Voor verschillende soorten professionele reinigingsdiensten kun je dus terecht bij Valor Services Group.