Artikels Plaatsen
Image default
Banen en opleidingen

Vacatures.today is niet verenigd

Deze zomer ben ik afgestudeerd aan de Graduate School of Management in Antwerpen (de school verdient een aparte post!) En onverwachts voor mezelf belandde ik op de lijst van die afgestudeerden die tijdens hun studie geen baan vonden, dus ik moet doe dit nu. Ondanks dat ik een succesvolle ervaring heb als HR-adviseur, loopbaanadviseur, evenementenorganisator en verder in mijn cv, bleek mijn kennis over diensten voor het vinden van een baan in 2020 beperkt. Na het analyseren van de markt, het verzamelen van feedback van mijn vrienden met het aanbod en verschillende collega’s uit het HR-veld, kreeg ik het volgende artikel. Veel leesplezier!

Vacatures.today is niet verenigd! Onlangs heeft de dienst de prijzen voor het zoeken naar werknemers sterk verhoogd, waardoor steeds meer bedrijven (vooral start-ups en middelgrote bedrijven) op zoek zijn naar alternatieve manieren om naar kandidaten te zoeken. Hieronder vertel ik je over de  coolste services die dagelijks moeten worden bijgewerkt! Schrijf je dan meteen in om je droombaan niet te missen.

Vacatures.today. De positie van de jongens luidt: “vind een baan met doorgroeimogelijkheden.” Super vacatures bij goede bedrijven met een geweldige bedrijfscultuur en voldoende leiderschap.

job zoeken

https://vacatures.today/werk-zoeken.html