Artikels Plaatsen
Image default
Vakantie

Camping Bled

Het zal je niet verbazen dat we bij www.glampings.nl helemaal gek zijn van luxe kamperen. We hebben er niet voor niets een website over gebouwd. Wij geloven dat glamping de perfecte mix is tussen de natuurbeleving van kamperen en de luxe en het comfort van een vakantiehuisje.

Precies wat we zelf ook zoeken als we onze vakantie plannen. Een vakantieland dat ons positief verrast heeft is Slovenië. Denk bijvoorbeeld aan de omgeving van Bled. Denk aan het Meer van Bled, de rustgevende groene bossen en de Sava-rivier. Dit is de perfecte plek om even tot rust te komen.

Rust én actie

Sta jezelf toe eens even heerlijk te ontspannen. Geen pingende notificaties, maar de wind die met de boomtoppen speelt, terwijl de vogels hun optreden perfectioneren. Vanuit de ontspanning is het nog meer genieten van de activiteiten die je kunt ondernemen. Duik in het zwembad, ga lekker canyoning of klimmen of spring op de fiets om de omgeving te leren kennen.

Historische omgeving vol natuur

Vanaf je camping in Bled is het maar een klein stukje naar het historische kasteel uit de middeleeuwen. Of je gaat naar Radovljica, waar de architectuur over de eeuwen amper veranderd is. Ontdek de geheimen van de imker, of maak een ritje van een half uur naar de Julische Alpen.

Verzorg de innerlijke mens

Als je lekker ontspannen bent en een dag vol avonturen hebt beleefd is het tijd om voor de innerlijke mens te zorgen. De traditionele Sloveense schotels zijn dan precies wat je zoekt. Als je nog niet verliefd was op Slovenië, zorgt de lokale cuisine daar wel voor.

Luxe kampeeraccommodatie

Tenslotte je kampeeraccommodatie. Wie een kant-en-klare glamping-accommodatie op een camping in Slovenië boekt hoeft zich nergens druk om te maken. Geen gedoe met tenten, stokken en haringen, maar gewoon inchecken en vakantievieren. Op de camping in Bled staat alles al voor je klaar. Luxe tenten of lodges en heerlijke bedden die garant staan voor een goede nachtrust. Ook heb je een eenvoudige keuken tot je beschikking.

Kortom, de camping in Slovenië heeft alles om van je volgende vakantie een droom te maken. Boeken doe je veilig en snel via glampings.nl.