Artikels Plaatsen
Image default
Vakantie

Glamping juli

De zomervakantie komt eraan. Voor veel gezinnen is dit de mooiste tijd van het jaar. Even niks anders dan leuke dingen doen met zijn allen. Even niet werken, geen zoom-meetings en al helemaal geen huiswerk! Op de glamping is het in juli één groot avontuur.

Glamping is de perfecte vakantie voor wie van het ouderwetse buitenleven geniet. Lekker barbecueën, een poging tot badminton op het veld. De kinderen kunnen uren spelen en voetballen, plonzen in het zwembad of nemen deel aan de door het animatieteam georganiseerde activiteiten. Dat geeft jullie even tijd voor elkaar.

Misschien denk je nu dat dit wel heel erg klinkt als kamperen. Dat is ook zo. Maar dan wél in stijl. Want bij glamping verblijf je niet in die oude bungalowtent die de rest van het jaar op zolder ligt. Nee, je verblijft in een superruime safaritent, een lodge of een tiny house. Je accommodatie heeft alles wat je maar kunt verlangen: ruime slaapkamers met echte bedden, een eethoek, een eigen keuken en vaak zelfs eigen sanitair!

Geen wonder dat glamping de laatste tijd zo in populariteit is toegenomen. Je kunt inmiddels in bijna alle Europese vakantielanden terecht voor glamping. Wat dacht je van Kroatië of Spanje? Of blijf je liever dichter bij huis? Kies dan voor Duitsland, of een glamping in de Benelux.

Wil je weten op welke glamping in juli nog plek voor jullie is? Kom dan direct naar onze speciale pagina voor het volledige aanbod. Zoek, klik en boek direct je glamping in juli. Dan weet je in ieder geval dat je deze zomervakantie gebakken zit!