Artikels Plaatsen
Image default
Vakantie

Het ideale hotel in Poperinge voor een grote groep

Het is altijd fijn om er eens lekker een paar daagjes tussenuit te gaan. Maar met een grote groep is het vaak lastig een geschikte accommodatie te vinden. Gelukkig biedt Skindles een uitkomst. Dit mooie hotel in Poperinge biedt genoeg ruimte voor maar liefst 24 personen. Maakt u zich geen zorgen over uw privacy: de accommodatie is verdeeld in zes losse appartementen, met aparte slaapkamers.

Wie kan in het hotel terecht?

Het hotel in Poperinge is geschikt voor vakanties met een grote groep. Dit kan een groep vrienden zijn, maar ook een grote familie. Ook voor een teambuildingsuitje met vrienden is het hotel beschikbaar. Zoekt uw een accommodatie voor een zakenverblijf? Ook dat is mogelijk. Bovendien is het hotel in Poperinge niet alleen geschikt voor een kort verblijf of vakantie, u kunt er ook langere tijd in verblijven. Geeft u binnenkort een groot feest? Dan kunt u gebruik maken van de feestzaal met grote tuin.

De appartementen

Zoals al vermeld, bestaat het hotel uit zes losse appartementen. Alle deze appartementen zijn enorm luxe en voorzien van alle benodigdheden. In de slaapkamers kunt u gebruik maken van éénpersoons-, tweepersoons- of stapelbedden. Ook zijn er een keuken en een badkamer aanwezig – in sommige appartement zijn er zelfs twee badkamers. ’s Avonds kunt u heerlijk ontspannen in de woonkamer van het appartement.

Maak gebruik van de gezamenlijke ruimtes

Aangezien u niet voor niets een vakantie met een grote groep heeft geboekt, is het fijn dat u elkaar regelmatig kunt ontmoeten in de gezamenlijke ruimtes. Zo is er een professionele keuken en een bar, waar u gezellig een biertje met uw vrienden kunt drinken. Ontbijten, lunchen en dineren is mogelijk in de grote Dining room. Niet alleen in de appartementen is een woonkamer te vinden, er is ook een gezamenlijke salon. Hier kunt u televisie kijken op groot scherm of samen muziek maken: er zijn namelijk gitaren en een piano aanwezig.

https://www.skindlespoperinge.com/