Artikels Plaatsen
Image default
Vakantie

Dagreizen vragen om comfortabel vervoer

Voor al uw dagreizen bent u bij De Reisvogel uit Waregem in de provincie West-Vlaanderen aan het juiste adres. Wie wordt er nu niet gelukkig van een dagje weg? Schoolkinderen of groepen van de jeugdbeweging worden meteen euforisch als ze de bussen van deze reisspecialist de hoek om zien rijden. Maar ook oudere mensen stappen graag aan boord van de comfortabele bussen als zij op verrassingsuitstap gaan met hun ouderenorganisatie. Dagreizen zijn uiterst geschikt voor diverse gezelschappen. Deze vervoersspecialist heeft dan ook voor iedere groep een geschikte autocar klaarstaan.

In stijl op weg naar uw bestemming

Wilt u graag een dagreis organiseren, maar weet u niet goed naar waar? De medewerkers hebben al heel wat ervaring en zijn al op veel plaatsen geweest. U kunt dus zeker bij hen terecht voor leuke bestemmingen voor uw dagreizen. De Reisvogel beschikt over 13 autocars en 20 ervaren chauffeurs die u en uw groep veilig naar de bestemming voeren en thuis weer afzetten. Reizen met deze vervoersmaatschappij is reizen in stijl. De autocars zijn uitgerust met airco, een wc, tv’s waar dvd’s op afgespeeld kunnen worden en een cd-speler voor uw favoriete muziek. Jong en oud kan dus aan boord genieten van alle comfort. Heeft u vooraf graag een idee over hoe de autocars eruit zien? Dan kunt u op de website door het fotoalbum klikken en de verschillende autocars bekijken.

Boek nu al het vervoer voor uw volgende dagreis

Wilt u De Reisvogel uit Waregem inschakelen voor uw dagreizen in en rond West-Vlaanderen? Neem dan tijdig contact op met de medewerkers om er zeker van te zijn dat er nog vervoer vrij is op de gewenste datum. Krijgt u graag wat hulp bij het inplannen van uw dagreizen? Dan neemt u best telefonisch contact op met deze vervoersmaatschappij. Bovendien kunt u online een vrijblijvende offerte aanvragen.

https://www.reisvogel.be/